Aktualności:

Lipiec 2026 - 1959r.
Sierpień 2026 - 1960r.
Wrzesień 2026 - 1961r.

Menu główne

Wiadomości za granicy

Zaczęty przez Leszek Ebe-Grüner, 08 Lip 2026, 16:19:34

Poprzedni wątek - Następny wątek

Stanisław Kartoliński

Czekamy na kolejne wyścigi i dopingujemy Tureden.

Leszek Ebe-Grüner

https://edelweiss.org.pl/viewtopic.php?f=349&t=2292&p=56543#p56543

Już odbyły się kolejne dwa wyścigi MWP GTB im.Artura Kardacza, tym razem w UK i Canada! Warto zaznaczyć że w trzecim wyścigu UK wygrała Isabela Neumann Swan z Austro+Bialenia! Z kolei czwarty wyścig w Canada wygrał Stanisław Kartoliński z Tureden! Pani i panu serdecznie gratulujemy.

Natomiast więcej informacji znajdziecie w linku.

Ponadto przypominam nadal można się zgłaszać do drugiego sezonu GTB! Wystarczy 2 kierowców, wybrać statystyki bolidu, jaką mikronacje reprezentujecie i jeden kolor bolidu.
Przywódca Administracyjny Mikronacji Radioactive Smile: Leszek Ebe-Grüner

Stanisław Kartoliński

Różnice w czołówce minimalne.

J.E. Wolińska-Kartolińska

Dlaczego moje auto nie jeździ? >:(
Z Bożej Łaski Jej Królewska Mość
Julia Edyta Wolińska-Kartolińska
Hrabina Edenportu

RyuuNoTora

Cytat: Leszek Ebe-Grüner w 16 Lip 2026, 15:23:41Ponadto przypominam nadal można się zgłaszać do drugiego sezonu GTB! Wystarczy 2 kierowców, wybrać statystyki bolidu, jaką mikronacje reprezentujecie i jeden kolor bolidu.

Można wystawić drugą drużynę z Turedenu? Też chcę zdobyć puchar.
Daiki RyuuNoTora

Leszek Ebe-Grüner

Cytat: RyuuNoTora w 20 Lip 2026, 22:44:24
Cytat: Leszek Ebe-Grüner w 16 Lip 2026, 15:23:41Ponadto przypominam nadal można się zgłaszać do drugiego sezonu GTB! Wystarczy 2 kierowców, wybrać statystyki bolidu, jaką mikronacje reprezentujecie i jeden kolor bolidu.

Można wystawić drugą drużynę z Turedenu? Też chcę zdobyć puchar.

Jak będziesz miał drugiego kierowcę to tak. Tylko wtedy zapraszam https://edelweiss.org.pl/viewtopic.php?f=349&t=2292 tutaj się zgłosić, kto drugi kierowca, statystyki i jeden kolor bolidu

Leszek Ebe-Grüner

Cytat: J.E. Wolińska-Kartolińska w 16 Lip 2026, 23:31:03Dlaczego moje auto nie jeździ? >:(

Bo wy jesteście w GTB, a nie GT. To są dwie ligi
GT-Pierwsza Liga
GTB-Druga Liga(W tej której jesteście wy)

GTB wystartuje po zakończeniu GT.

Stanisław Kartoliński

Cytat: Leszek Ebe-Grüner w 21 Lip 2026, 23:16:42
Cytat: J.E. Wolińska-Kartolińska w 16 Lip 2026, 23:31:03Dlaczego moje auto nie jeździ? >:(

Bo wy jesteście w GTB, a nie GT. To są dwie ligi
GT-Pierwsza Liga
GTB-Druga Liga(W tej której jesteście wy)

GTB wystartuje po zakończeniu GT.

Pytanie było zadane gdy trwał sezon GTB i jestem przekonany, że dotyczyło słabych wyników samochodu JKM Julii.

J.E. Wolińska-Kartolińska

Dokładnie tego dotyczyło moje pytanie. ;D Moje auto było wolniejsze od botów. >:(

Pan Ryuunotora może zająć moje miejsce. Mam pewien plan ale to ogłosze później.
Z Bożej Łaski Jej Królewska Mość
Julia Edyta Wolińska-Kartolińska
Hrabina Edenportu

Leszek Ebe-Grüner

https://edelweiss.org.pl/viewtopic.php?f=349&t=2311

Rusowia II-Tureden II dołącza do rozgrywek MWP GTB jako czwarta dwureprezentacja! Pierwszym kierowcą jest Anastazja Szermietiewa, natomiast drugą kierowcą zostaje Julia Edyta Wolińska-Kartolińska!

Ponadto doszło do pierwszego transferu w historii i Ryuunotora (Sakowicz) dołącza do reprezentacji Turedenu!

Stanisław Kartoliński

Miłe zaskoczenie. Ustawienia naszego bolidu proszę zostawić takie jak było.

Leszek Ebe-Grüner

Cytat: Stanisław Kartoliński w 23 Lip 2026, 10:30:37Miłe zaskoczenie. Ustawienia naszego bolidu proszę zostawić takie jak było.

No macie +5. Pan RyuuNoTora byłbym wdzięczny jakby się ze mną na discordzie skontaktował w celach ułatwienia komunikacji. Jaki pan na discordzie się nazywa?

Leszek Ebe-Grüner

https://edelweiss.org.pl/viewtopic.php?f=349&t=2304&p=56728#p56728

Już odbyły się kolejne dwa wyścigi 2 Sezonu MWP GT im.Artura Kardacza w Japan 2 i China. Warto zaznaczyć że w trzecim wyścigu w Japan wygrał Santiago Vilarte z Hasselandu. Z kolei czwarty wyścig w China wygrał Vratislav Vondráček z Czechosłowacji. Obu panom serdeczne gratulacje.

Natomiast więcej informacji znajdziecie w linku ;)

RyuuNoTora

Cytat: Leszek Ebe-Grüner w 23 Lip 2026, 12:48:30
Cytat: Stanisław Kartoliński w 23 Lip 2026, 10:30:37Miłe zaskoczenie. Ustawienia naszego bolidu proszę zostawić takie jak było.

No macie +5. Pan RyuuNoTora byłbym wdzięczny jakby się ze mną na discordzie skontaktował w celach ułatwienia komunikacji. Jaki pan na discordzie się nazywa?

Nazywam się tak samo jak tutaj. Wolę jednak komunikację przez forum.
Daiki RyuuNoTora

Leszek Ebe-Grüner

https://edelweiss.org.pl/viewtopic.php?f=349&t=2304&p=56769#p56769

Już odbyły się kolejne dwa wyścigi 2 Sezonu MWP GT im.Artura Kardacza w USA 500 i Hungary. Warto zaznaczyć że w piątym wyścigu w USA 500 wygrał Heinz-Werner Grüner z Edelweiss. Z kolei szósty wyścig w Hungary wygrał Leszek Ebe-Grüner z Czechosłowacji. Obu panom serdeczne gratulacje.

Natomiast więcej informacji znajdziecie w linku ;)